Τρόποι πληρωμής

Πιστωτική/χρεωστική κάρτα μέσω Alpha Bank

Όλες οι πληρωμές που πραγματοποιούνται με χρήση κάρτας διεκπεραιώνονται μέσω της πλατφόρμας ηλεκτρονικών πληρωμών “Alpha e-Commerce” της Alpha Bank και χρησιμοποιεί κρυπτογράφηση TLS 1.2 με πρωτόκολλο κρυπτογράφησης 128-bit (SecureSocketsLayer – SSL). Η κρυπτογράφηση είναι ένας τρόπος κωδικοποίησης της πληροφορίας μέχρι αυτή να φτάσει στον ορισμένο αποδέκτη της, ο οποίος θα μπορέσει να την αποκωδικοποιήσει με χρήση του κατάλληλου κλειδιού.

  • Μέσω πιστωτικών, χρεωστικών και προπληρωμένων καρτών των Visa, Mastercard, Maestro, Diners, Discover με χρήση του ηλεκτρονικού πορτοφολιού Masterpass
  • Με την χρήση του e-wallet Masterpass

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Προκειμένου να αποφευχθούν περιπτώσεις απάτης, διατηρούμε το δικαίωμα σε μεμονωμένες περιπτώσεις να ΜΗΝ δεχόμαστε πληρωμές με πιστωτική κάρτα, εάν η χώρα έκδοσης της πιστωτικής κάρτας αποκλίνει από την αναφερόμενη διεύθυνση παράδοσης της παραγγελίας.

Μεταφορά σε τραπεζικό λογαριασμό

Μεταφέρετε το ποσό, χρησιμοποιώντας τον αριθμό παραγγελίας και το όνομά σας, στον ακόλουθο τραπεζικό λογαριασμό.

Δικαιούχος: Καμπίτση Χριστίνα & ΣΙΑ ΕΕ
Τράπεζα: Alpha Bank Greece
Κωδικός IBAN: GR9701406980698002002000941
SWIFT/BIC: CRBAGRAA

Μόλις πιστωθεί η κατάθεση στον λογαριασμό μας, θα σας στείλουμε τα στοιχεία σας αμέσως στην διεύθυνση που μας έχετε δηλώσει.

Αντικαταβολή

Μόνο στην Ελλάδα

Παραδίδουμε τα προϊόντα σας και εσείς πληρώνετε σε μετρητά στο courier. Για αποστολές με αντικαταβολή, προσθέτουμε χρέωση 2€.

Σε περίπτωση που δεν αποδεχτείτε το δέμα με αντικαταβολή και πρέπει να μας επιστραφεί, θα πρέπει να πληρώσετε όλα τα έξοδα αποστολής.
Αντικαταβολή είναι εφικτή μόνο στην Ελλάδα.

Πληρωμή με PayPal

Μπορείτε να πραγματοποιήσετε τις πληρωμές σας μέσω PayPal

Πηρωμές με κάρτα μέσω Stripe

Μπορείτε να πραγματοποιήσετε τις πληρωμές σας μέσω Stripe