Πολιτική Απορρήτου

Ενημερώθηκε 2021-11-19

Η Izla Shopping δεσμεύεται να προστατεύει το απόρρητό σας. Η παρούσα Πολιτική Απορρήτου εξηγεί πώς συλλέγονται, χρησιμοποιούνται και αποκαλύπτονται οι προσωπικές σας πληροφορίες από την Izla Shopping.

Η παρούσα Πολιτική Απορρήτου ισχύει για τον ιστότοπό μας και τους σχετικούς υποτομείς του (συλλογικά, των “Υπηρεσίων μας”) μαζί με τις εφαρμογές μας, Izla Shopping. Με την πρόσβαση ή τη χρήση της Υπηρεσίας μας, δηλώνετε ότι έχετε διαβάσει, κατανοήσει και συμφωνείτε με τη συλλογή, αποθήκευση, χρήση και αποκάλυψη των προσωπικών σας πληροφοριών, όπως περιγράφεται στην παρούσα Πολιτική Απορρήτου και στους Όρους Παροχής Υπηρεσιών.

Ορισμοί και βασικές έννοιες

Για να εξηγήσουμε τα πράγματα όσο το δυνατόν πιο ξεκάθαρα στην παρούσα Πολιτική Απορρήτου, κάθε φορά που γίνεται αναφορά σε οποιονδήποτε από αυτούς τους όρους, ορίζονται αυστηρά ως:

 • Cookie: μικρή ποσότητα δεδομένων που παράγεται από έναν ιστότοπο και αποθηκεύεται από το πρόγραμμα περιήγησής σας. Χρησιμοποιείται για την αναγνώριση του προγράμματος περιήγησής σας, την παροχή αναλυτικών στοιχείων, την απομνημόνευση πληροφοριών σχετικά με εσάς, όπως η γλωσσική σας προτίμηση ή οι πληροφορίες σύνδεσης.
 • Εταιρεία: όταν η παρούσα πολιτική αναφέρει “Εταιρεία”, “εμείς”, “εμάς” ή “μας”, αναφέρεται στην Izla Shopping, (Β. Παύλου, Σκάλα, Κεφαλονιά, 28086, Ελλάδα), η οποία είναι υπεύθυνη για τις πληροφορίες σας σύμφωνα με την παρούσα Πολιτική Απορρήτου.
 • Χώρα: όπου εδρεύουν το Izla Shopping ή οι ιδιοκτήτες/ιδρυτές του Izla Shopping, στην προκειμένη περίπτωση είναι η Ελλάδα
 • Πελάτης: αναφέρεται στην εταιρεία, τον οργανισμό ή το πρόσωπο που εγγράφεται για να χρησιμοποιήσει τις υπηρεσίες του Izla Shopping για τη διαχείριση των σχέσεων με τους καταναλωτές ή τους χρήστες των υπηρεσιών σας.
 • Συσκευή: οποιαδήποτε συσκευή συνδεδεμένη στο διαδίκτυο, όπως τηλέφωνο, tablet, υπολογιστής ή οποιαδήποτε άλλη συσκευή που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να επισκεφθείτε το Izla Shopping και να χρησιμοποιήσετε τις υπηρεσίες.
 • Διεύθυνση IP: Σε κάθε συσκευή που συνδέεται στο Διαδίκτυο εκχωρείται ένας αριθμός γνωστός ως διεύθυνση πρωτοκόλλου Διαδικτύου (IP). Οι αριθμοί αυτοί εκχωρούνται συνήθως σε γεωγραφικά μπλοκ. Μια διεύθυνση IP μπορεί συχνά να χρησιμοποιηθεί για τον προσδιορισμό της τοποθεσίας από την οποία μια συσκευή συνδέεται στο Διαδίκτυο.
 • Προσωπικό: αναφέρεται στα άτομα που απασχολούνται από την Izla Shopping ή είναι συμβεβλημένα να εκτελούν μια υπηρεσία για λογαριασμό ενός από τα μέρη.
 • Δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα: κάθε πληροφορία που επιτρέπει άμεσα, έμμεσα ή σε συνδυασμό με άλλες πληροφορίες – συμπεριλαμβανομένου ενός προσωπικού αριθμού αναγνώρισης – την ταυτοποίηση ή την αναγνωρισιμότητα ενός φυσικού προσώπου.
 • Υπηρεσία: αναφέρεται στην υπηρεσία που παρέχεται από την Izla Shopping, όπως περιγράφεται στους σχετικούς όρους (εάν είναι διαθέσιμοι) και σε αυτή την πλατφόρμα.
 • Υπηρεσία τρίτων: αναφέρεται σε διαφημιστές, χορηγούς διαγωνισμών, συνεργάτες προώθησης και μάρκετινγκ και άλλους που παρέχουν το περιεχόμενό μας ή των οποίων τα προϊόντα ή οι υπηρεσίες πιστεύουμε ότι μπορεί να σας ενδιαφέρουν.
 • Ιστοσελίδα: Η ιστοσελίδα της Izla Shopping, στην οποία μπορείτε να έχετε πρόσβαση μέσω αυτής της διεύθυνσης URL: www.izla.gr
 • Εσείς: ένα φυσικό ή νομικό πρόσωπο που έχει εγγραφεί στο Izla Shopping για να χρησιμοποιεί τις Υπηρεσίες.

Ποιες πληροφορίες συλλέγουμε;

Συλλέγουμε πληροφορίες από εσάς όταν επισκέπτεστε τον ιστότοπό μας, εγγράφεστε στον ιστότοπό μας, κάνετε μια παραγγελία, εγγράφεστε στο ενημερωτικό μας δελτίο, απαντάτε σε μια έρευνα ή συμπληρώνετε μια φόρμα.

 • Όνομα / Όνομα χρήστη
 • Διεύθυνση Email
 • Αριθμοί χρεωστικών/πιστωτικών καρτών
 • Κωδικούς

Συλλέγουμε επίσης πληροφορίες από κινητές συσκευές για καλύτερη εμπειρία χρήσης, αν και αυτές οι λειτουργίες είναι εντελώς προαιρετικές:

 • Τηλεφωνικός κατάλογος (λίστα επαφών): αφού η πρόσβαση στις επαφές σας από την εφαρμογή σας κάνει να εξοικονομείτε πολύ χρόνο.
 • Φωτογραφίες (Εικόνες): Η χορήγηση πρόσβασης στη φωτογραφική γκαλερί επιτρέπει στο χρήστη να ανεβάσει οποιαδήποτε εικόνα από τη φωτογραφική του γκαλερί, μπορείτε να αρνηθείτε με ασφάλεια την πρόσβαση στη φωτογραφική γκαλερί για αυτό .

Πότε το Izla Shopping χρησιμοποιεί πληροφορίες τελικών χρηστών από τρίτους;

Η Izla Shopping θα συλλέγει δεδομένα τελικού χρήστη που είναι απαραίτητα για την παροχή των υπηρεσιών Izla Shopping στους πελάτες μας. Οι τελικοί χρήστες ενδέχεται να μας παράσχουν οικειοθελώς πληροφορίες που έχουν διαθέσει σε ιστότοπους κοινωνικής δικτύωσης. Εάν μας παρέχετε τέτοιες πληροφορίες, ενδέχεται να συλλέξουμε δημόσια διαθέσιμες πληροφορίες από τους ιστότοπους κοινωνικής δικτύωσης που έχετε υποδείξει. Μπορείτε να ελέγξετε πόσες από τις πληροφορίες σας δημοσιοποιούν οι ιστότοποι κοινωνικής δικτύωσης, επισκεπτόμενοι αυτούς τους ιστότοπους και αλλάζοντας τις ρυθμίσεις απορρήτου.

Πότε η Izla Shopping χρησιμοποιεί πληροφορίες πελατών από τρίτους;

Λαμβάνουμε κάποιες πληροφορίες από τα τρίτα μέρη όταν επικοινωνείτε μαζί μας. Για παράδειγμα, όταν μας υποβάλλετε τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας για να εκδηλώσετε ενδιαφέρον να γίνετε πελάτης του Izla Shopping, λαμβάνουμε πληροφορίες από ένα τρίτο μέρος που παρέχει αυτοματοποιημένες υπηρεσίες ανίχνευσης απάτης στο Izla Shopping. Περιστασιακά συλλέγουμε επίσης πληροφορίες που δημοσιοποιούνται σε ιστότοπους κοινωνικής δικτύωσης. You can control how much of your information social media websites make public by visiting these websites and changing your privacy settings.

Μοιραζόμαστε τις πληροφορίες που συλλέγουμε με τρίτους;

Ενδέχεται να μοιραστούμε τις πληροφορίες που συλλέγουμε, τόσο προσωπικές όσο και μη προσωπικές, με τρίτους, όπως διαφημιστές, χορηγούς διαγωνισμών, συνεργάτες προώθησης και μάρκετινγκ και άλλους που παρέχουν το περιεχόμενό μας ή των οποίων τα προϊόντα ή οι υπηρεσίες πιστεύουμε ότι μπορεί να σας ενδιαφέρουν. Ενδέχεται επίσης να τις μοιραστούμε με τις τρέχουσες και μελλοντικές συνδεδεμένες εταιρείες και επιχειρηματικούς εταίρους μας, και εάν συμμετέχουμε σε συγχώνευση, πώληση περιουσιακών στοιχείων ή άλλη επιχειρηματική αναδιοργάνωση, ενδέχεται επίσης να μοιραστούμε ή να μεταβιβάσουμε τις προσωπικές και μη προσωπικές πληροφορίες σας στους διαδόχους μας.

Ενδέχεται να αναθέσουμε σε έμπιστους τρίτους παρόχους υπηρεσιών την εκτέλεση λειτουργιών και την παροχή υπηρεσιών σε εμάς, όπως η φιλοξενία και η συντήρηση των διακομιστών μας και του ιστότοπου, η αποθήκευση και η διαχείριση βάσεων δεδομένων, η διαχείριση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, το μάρκετινγκ αποθήκευσης, η επεξεργασία πιστωτικών καρτών, η εξυπηρέτηση πελατών και η εκτέλεση παραγγελιών για προϊόντα και υπηρεσίες που ενδέχεται να αγοράσετε μέσω του ιστότοπου. Translated with www. Κατά πάσα πιθανότητα θα μοιραστούμε τις προσωπικές σας πληροφορίες, και ενδεχομένως κάποιες μη προσωπικές πληροφορίες, με αυτά τα τρίτα μέρη για να μπορέσουν να εκτελέσουν αυτές τις υπηρεσίες για εμάς και για εσάς.

Ενδέχεται να μοιραστούμε τμήματα των δεδομένων των αρχείων καταγραφής μας, συμπεριλαμβανομένων των διευθύνσεων IP, για σκοπούς ανάλυσης με τρίτους, όπως συνεργάτες ανάλυσης ιστού, προγραμματιστές εφαρμογών και διαφημιστικά δίκτυα. Εάν η διεύθυνση IP σας κοινοποιηθεί, μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την εκτίμηση της γενικής τοποθεσίας και άλλων τεχνογραφικών στοιχείων, όπως η ταχύτητα σύνδεσης, εάν έχετε επισκεφθεί τον ιστότοπο σε κοινή τοποθεσία και ο τύπος της συσκευής που χρησιμοποιήθηκε για την επίσκεψη στον ιστότοπο. Μπορούν να συγκεντρώσουν πληροφορίες σχετικά με τη διαφήμισή μας και το τι βλέπετε στον ιστότοπο και στη συνέχεια να παρέχουν έλεγχο, έρευνα και αναφορές για εμάς και τους διαφημιστές μας.

Ενδέχεται επίσης να αποκαλύψουμε προσωπικές και μη προσωπικές πληροφορίες σχετικά με εσάς σε κυβερνητικούς αξιωματούχους ή αξιωματούχους επιβολής του νόμου ή σε ιδιώτες, όπως εμείς, κατά τη διακριτική μας ευχέρεια, θεωρούμε απαραίτητο ή κατάλληλο προκειμένου να ανταποκριθούμε σε αξιώσεις, νομικές διαδικασίες (συμπεριλαμβανομένων κλήσεων), να προστατεύσουμε τα δικαιώματα και τα συμφέροντά μας ή τα συμφέροντα τρίτων, την ασφάλεια του κοινού ή οποιουδήποτε προσώπου, να αποτρέψουμε ή να σταματήσουμε οποιαδήποτε παράνομη, ανήθικη ή νομικά ενεργή δραστηριότητα ή να συμμορφωθούμε με τις ισχύουσες δικαστικές αποφάσεις, νόμους, κανόνες και κανονισμούς.

Πού και πότε συλλέγονται πληροφορίες από τους πελάτες και τους τελικούς χρήστες;

Η Izla Shopping θα συλλέγει προσωπικές πληροφορίες που μας υποβάλλετε. Ενδέχεται επίσης να λάβουμε προσωπικές πληροφορίες για εσάς από τρίτους, όπως περιγράφεται παραπάνω.

Πώς χρησιμοποιούμε τις πληροφορίες που συλλέγουμε;

Κάθε πληροφορία που συλλέγουμε από εσάς μπορεί να χρησιμοποιηθεί με έναν από τους ακόλουθους τρόπους:

 • Για να εξατομικεύσουμε την εμπειρία σας (οι πληροφορίες σας μας βοηθούν να ανταποκριθούμε καλύτερα στις ατομικές σας ανάγκες)
 • ια να βελτιώσουμε την ιστοσελίδα μας (προσπαθούμε συνεχώς να βελτιώνουμε τις προσφορές της ιστοσελίδας μας με βάση τις πληροφορίες και τα σχόλια που λαμβάνουμε από εσάς)
 • Για τη βελτίωση της εξυπηρέτησης πελατών (οι πληροφορίες σας μας βοηθούν να ανταποκρινόμαστε αποτελεσματικότερα στα αιτήματα εξυπηρέτησης πελατών και στις ανάγκες υποστήριξης)
 • Για τη διεκπεραίωση συναλλαγών
 • Για τη διαχείριση διαγωνισμού, προώθησης, έρευνας ή άλλης λειτουργίας του ιστότοπου
 • Για την αποστολή περιοδικών μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου

Πώς χρησιμοποιούμε τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας;

Με την καταχώριση της διεύθυνσης ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας σε αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε να λαμβάνετε μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου από εμάς Μπορείτε να ακυρώσετε τη συμμετοχή σας σε οποιαδήποτε από αυτές τις λίστες ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ανά πάσα στιγμή, κάνοντας κλικ στο σύνδεσμο εξαίρεσης ή σε άλλη επιλογή διαγραφής που περιλαμβάνεται στο αντίστοιχο μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου Στέλνουμε μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου μόνο σε άτομα που μας έχουν εξουσιοδοτήσει να επικοινωνήσουμε μαζί τους, είτε απευθείας είτε μέσω τρίτου μέρους. Δεν αποστέλλουμε ανεπιθύμητα εμπορικά μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, επειδή μισούμε τα ανεπιθύμητα μηνύματα όσο και εσείς. Καταχωρώντας τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας, συμφωνείτε επίσης να μας επιτρέψετε να χρησιμοποιήσουμε τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας για τη στόχευση πελατειακού κοινού σε ιστότοπους όπως το Facebook, όπου εμφανίζουμε προσαρμοσμένη διαφήμιση σε συγκεκριμένα άτομα που έχουν επιλέξει να λαμβάνουν επικοινωνίες από εμάς. Οι διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που καταχωρούνται μόνο μέσω της σελίδας διεκπεραίωσης της παραγγελίας θα χρησιμοποιηθούν με αποκλειστικό σκοπό την αποστολή πληροφοριών και ενημερώσεων σχετικά με την παραγγελία σας Εάν, ωστόσο, μας έχετε δώσει το ίδιο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο μέσω άλλης μεθόδου, μπορούμε να το χρησιμοποιήσουμε για οποιονδήποτε από τους σκοπούς που αναφέρονται στην παρούσα Πολιτική. Σημείωση: Εάν ανά πάσα στιγμή επιθυμείτε να διαγραφείτε από τη λήψη μελλοντικών μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, περιλαμβάνουμε λεπτομερείς οδηγίες διαγραφής στο κάτω μέρος κάθε μηνύματος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Πόσο καιρό διατηρούμε τις πληροφορίες σας;

Διατηρούμε τις πληροφορίες σας μόνο για όσο χρονικό διάστημα τις χρειαζόμαστε για να σας παρέχουμε τις υπηρεσίες του Izla Shopping και να εκπληρώνουμε τους σκοπούς που περιγράφονται στην παρούσα πολιτική. Αυτό ισχύει επίσης και για οποιονδήποτε μοιραζόμαστε τις πληροφορίες σας και ο οποίος εκτελεί υπηρεσίες για λογαριασμό μας. Όταν δεν χρειάζεται πλέον να χρησιμοποιούμε τις πληροφορίες σας και δεν υπάρχει ανάγκη να τις διατηρήσουμε για να συμμορφωθούμε με τις νομικές ή κανονιστικές υποχρεώσεις μας, είτε θα τις αφαιρέσουμε από τα συστήματά μας είτε θα τις αποπροσωποποιήσουμε ώστε να μην μπορούμε να σας αναγνωρίσουμε.

Πώς προστατεύουμε τις πληροφορίες σας;

Εφαρμόζουμε διάφορα μέτρα ασφαλείας για να διατηρήσουμε την ασφάλεια των προσωπικών σας δεδομένων όταν κάνετε μια παραγγελία ή όταν εισάγετε, υποβάλλετε ή έχετε πρόσβαση στα προσωπικά σας δεδομένα Προσφέρουμε τη χρήση ενός ασφαλούς διακομιστή. Όλες οι παρεχόμενες ευαίσθητες/πιστωτικές πληροφορίες μεταδίδονται μέσω της τεχνολογίας Secure Socket Layer (SSL) και στη συνέχεια κρυπτογραφούνται στη βάση δεδομένων των παρόχων της πύλης πληρωμών για να είναι προσβάσιμες μόνο από τους εξουσιοδοτημένους με ειδικά δικαιώματα πρόσβασης σε τέτοια συστήματα, οι οποίοι υποχρεούνται να διατηρούν τις πληροφορίες εμπιστευτικές. Μετά από μια συναλλαγή, τα προσωπικά σας στοιχεία (πιστωτικές κάρτες, αριθμοί κοινωνικής ασφάλισης, οικονομικά στοιχεία κ.λπ.) δεν διατηρούνται ποτέ σε αρχείο. Ωστόσο, δεν μπορούμε να διασφαλίσουμε ή να εγγυηθούμε την απόλυτη ασφάλεια των πληροφοριών που διαβιβάζετε στο Izla Shopping ή να εγγυηθούμε ότι οι πληροφορίες σας στην υπηρεσία δεν μπορούν να προσπελαστούν, να αποκαλυφθούν, να τροποποιηθούν ή να καταστραφούν από παραβίαση οποιασδήποτε από τις φυσικές, τεχνικές ή διαχειριστικές διασφαλίσεις μας.

Μπορούν οι πληροφορίες μου να μεταφερθούν σε άλλες χώρες;

Η Izla Shopping έχει συσταθεί στην Ελλάδα. Οι πληροφορίες που συλλέγονται μέσω της ιστοσελίδας μας, μέσω άμεσων αλληλεπιδράσεων μαζί σας ή από τη χρήση των υπηρεσιών βοήθειας ενδέχεται να μεταφέρονται κατά καιρούς στα γραφεία ή το προσωπικό μας ή σε τρίτους που βρίσκονται σε όλο τον κόσμο και ενδέχεται να προβάλλονται και να φιλοξενούνται οπουδήποτε στον κόσμο, συμπεριλαμβανομένων χωρών που ενδέχεται να μην έχουν νόμους γενικής εφαρμογής που να ρυθμίζουν τη χρήση και τη μεταφορά αυτών των δεδομένων. Στο μέγιστο βαθμό που επιτρέπεται από την ισχύουσα νομοθεσία, με τη χρήση οποιουδήποτε από τα παραπάνω, συναινείτε οικειοθελώς στη διασυνοριακή μεταφορά και φιλοξενία αυτών των πληροφοριών.

Είναι ασφαλείς οι πληροφορίες που συλλέγονται μέσω της υπηρεσίας αγορών Izla;

Λαμβάνουμε προφυλάξεις για την προστασία της ασφάλειας των πληροφοριών σας. Διαθέτουμε φυσικές, ηλεκτρονικές και διαχειριστικές διαδικασίες για να διασφαλίσουμε, να αποτρέψουμε τη μη εξουσιοδοτημένη πρόσβαση, να διατηρήσουμε την ασφάλεια των δεδομένων και να χρησιμοποιήσουμε σωστά τις πληροφορίες σας. However, neither people nor security systems are foolproof, including encryption systems. Επιπλέον, οι άνθρωποι μπορεί να διαπράττουν εκ προθέσεως εγκλήματα, να κάνουν λάθη ή να μην ακολουθούν τις πολιτικές. Ως εκ τούτου, ενώ καταβάλλουμε εύλογες προσπάθειες για την προστασία των προσωπικών σας πληροφοριών, δεν μπορούμε να εγγυηθούμε την απόλυτη ασφάλειά τους. Εάν η ισχύουσα νομοθεσία επιβάλλει οποιαδήποτε μη ανακλητή υποχρέωση για την προστασία των προσωπικών σας δεδομένων, συμφωνείτε ότι το σκόπιμο παράπτωμα θα είναι τα πρότυπα που θα χρησιμοποιηθούν για τη μέτρηση της συμμόρφωσής μας με την εν λόγω υποχρέωση.

Μπορώ να ενημερώσω ή να διορθώσω τις πληροφορίες μου;

Τα δικαιώματα που έχετε να ζητήσετε ενημερώσεις ή διορθώσεις στις πληροφορίες που συλλέγει η Izla Shopping εξαρτώνται από τη σχέση σας με την Izla Shopping. Το προσωπικό μπορεί να ενημερώσει ή να διορθώσει τις πληροφορίες του, όπως περιγράφεται λεπτομερώς στις εσωτερικές πολιτικές απασχόλησης της εταιρείας μας.

Οι πελάτες έχουν το δικαίωμα να ζητήσουν τον περιορισμό ορισμένων χρήσεων και γνωστοποιήσεων προσωπικών πληροφοριών ως εξής. Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας προκειμένου (1) να ενημερώσετε ή να διορθώσετε τα προσωπικά σας στοιχεία, (2) να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας όσον αφορά τις επικοινωνίες και άλλες πληροφορίες που λαμβάνετε από εμάς ή (3) να διαγράψετε τα προσωπικά σας στοιχεία που διατηρούνται στα συστήματά μας (με την επιφύλαξη της επόμενης παραγράφου), ακυρώνοντας τον λογαριασμό σας. Τέτοιες ενημερώσεις, διορθώσεις, αλλαγές και διαγραφές δεν θα έχουν καμία επίπτωση σε άλλες πληροφορίες που διατηρούμε ή σε πληροφορίες που έχουμε παράσχει σε τρίτους σύμφωνα με την παρούσα Πολιτική απορρήτου πριν από την εν λόγω ενημέρωση, διόρθωση, αλλαγή ή διαγραφή. Για την προστασία του απορρήτου και της ασφάλειάς σας, ενδέχεται να λάβουμε εύλογα μέτρα (όπως η απαίτηση ενός μοναδικού κωδικού πρόσβασης) για να επαληθεύσουμε την ταυτότητά σας προτού σας χορηγήσουμε πρόσβαση στο προφίλ ή προβούμε σε διορθώσεις. Είστε υπεύθυνοι για τη διατήρηση της μυστικότητας του μοναδικού κωδικού πρόσβασης και των πληροφοριών του λογαριασμού σας ανά πάσα στιγμή.

Θα πρέπει να γνωρίζετε ότι δεν είναι τεχνολογικά εφικτό να αφαιρέσουμε από το σύστημά μας κάθε καταγραφή των πληροφοριών που μας έχετε παράσχει. Η ανάγκη δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας των συστημάτων μας για την προστασία των πληροφοριών από ακούσια απώλεια σημαίνει ότι ένα αντίγραφο των πληροφοριών σας μπορεί να υπάρχει σε μη διαγράψιμη μορφή, την οποία θα είναι δύσκολο ή αδύνατο να εντοπίσουμε. Αμέσως μετά την παραλαβή του αιτήματός σας, όλες οι προσωπικές πληροφορίες που είναι αποθηκευμένες σε βάσεις δεδομένων που χρησιμοποιούμε ενεργά, καθώς και σε άλλα άμεσα αναζητήσιμα μέσα, θα ενημερώνονται, θα διορθώνονται, θα αλλάζουν ή θα διαγράφονται, ανάλογα με την περίπτωση, το συντομότερο δυνατό και στο βαθμό που αυτό είναι λογικά και τεχνικά εφικτό.

Εάν είστε τελικός χρήστης και επιθυμείτε να ενημερώσετε, να διαγράψετε ή να λάβετε οποιεσδήποτε πληροφορίες έχουμε για εσάς, μπορείτε να το κάνετε επικοινωνώντας με τον οργανισμό του οποίου είστε πελάτης.

Προσωπικό

Εάν είστε εργαζόμενος ή υποψήφιος της Izla Shopping, συλλέγουμε πληροφορίες που μας παρέχετε οικειοθελώς. Χρησιμοποιούμε τις πληροφορίες που συλλέγουμε για σκοπούς ανθρώπινου δυναμικού, προκειμένου να διαχειριζόμαστε τις παροχές των εργαζομένων και να ελέγχουμε τους αιτούντες.

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας προκειμένου (1) να ενημερώσετε ή να διορθώσετε τις πληροφορίες σας, (2) να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας όσον αφορά τις επικοινωνίες και άλλες πληροφορίες που λαμβάνετε από εμάς ή (3) να λάβετε ένα αρχείο με τις πληροφορίες που έχουμε σχετικά με εσάς. Τέτοιες ενημερώσεις, διορθώσεις, αλλαγές και διαγραφές δεν θα έχουν καμία επίπτωση σε άλλες πληροφορίες που διατηρούμε ή σε πληροφορίες που έχουμε παράσχει σε τρίτους σύμφωνα με την παρούσα Πολιτική απορρήτου πριν από την εν λόγω ενημέρωση, διόρθωση, αλλαγή ή διαγραφή.

Πώληση επιχείρησης

Διατηρούμε το δικαίωμα να μεταβιβάσουμε πληροφορίες σε τρίτους σε περίπτωση πώλησης, συγχώνευσης ή άλλης μεταβίβασης του συνόλου ή ουσιαστικά του συνόλου των περιουσιακών στοιχείων της Izla Shopping ή οποιασδήποτε εταιρικής θυγατρικής της (όπως ορίζεται στο παρόν), ή του τμήματος της Izla Shopping ή οποιασδήποτε εταιρικής θυγατρικής της με το οποίο σχετίζεται η Υπηρεσία, ή σε περίπτωση που διακόψουμε την επιχείρησή μας ή καταθέσουμε αίτηση ή έχουμε καταθέσει εναντίον μας αίτηση πτώχευσης, αναδιοργάνωσης ή παρόμοιας διαδικασίας, υπό την προϋπόθεση ότι ο τρίτος συμφωνεί να τηρεί τους όρους της παρούσας Πολιτικής Απορρήτου.

Θυγατρικές

Ενδέχεται να γνωστοποιήσουμε πληροφορίες (συμπεριλαμβανομένων προσωπικών πληροφοριών) σχετικά με εσάς στις θυγατρικές μας εταιρείες. Για τους σκοπούς της παρούσας Πολιτικής Απορρήτου, ως “εταιρική θυγατρική” νοείται κάθε πρόσωπο ή οντότητα που ελέγχει άμεσα ή έμμεσα, ελέγχεται από ή βρίσκεται υπό κοινό έλεγχο με την Izla Shopping, είτε λόγω ιδιοκτησίας είτε με άλλο τρόπο. Για τους σκοπούς της παρούσας Πολιτικής Απορρήτου, ως ” θυγατρική εταιρεία” νοείται κάθε πρόσωπο ή οντότητα που ελέγχει άμεσα ή έμμεσα, ελέγχεται από ή βρίσκεται υπό κοινό έλεγχο με την Izla Shopping, είτε μέσω ιδιοκτησίας είτε με άλλο τρόπο.

Εφαρμοστέο δίκαιο

Η παρούσα Πολιτική Απορρήτου διέπεται από τους νόμους της Ελλάδας, χωρίς να λαμβάνεται υπόψη η διάταξη περί σύγκρουσης νόμων. Συναινείτε στην αποκλειστική δικαιοδοσία των δικαστηρίων σε σχέση με οποιαδήποτε ενέργεια ή διαφορά που προκύπτει μεταξύ των μερών βάσει ή σε σχέση με την παρούσα Πολιτική Απορρήτου, εκτός από τα άτομα που ενδέχεται να έχουν δικαιώματα να προβάλλουν αξιώσεις βάσει της Ασπίδας Απορρήτου ή του πλαισίου Ελβετίας-ΗΠΑ.

Οι νόμοι της Ελλάδας, εξαιρουμένων των κανόνων σύγκρουσης νόμων, διέπουν την παρούσα Συμφωνία και τη χρήση της ιστοσελίδας από εσάς. Η χρήση της ιστοσελίδας από εσάς μπορεί επίσης να υπόκειται σε άλλους τοπικούς, πολιτειακούς, εθνικούς ή διεθνείς νόμους.

Χρησιμοποιώντας το Izla Shopping ή επικοινωνώντας απευθείας μαζί μας, δηλώνετε ότι αποδέχεστε την παρούσα Πολιτική Απορρήτου. Εάν δεν συμφωνείτε με την παρούσα Πολιτική Απορρήτου, δεν θα πρέπει να εμπλακείτε στον ιστότοπό μας ή να χρησιμοποιήσετε τις υπηρεσίες μας. Η συνέχιση της χρήσης του ιστότοπου, η άμεση επικοινωνία μαζί μας ή μετά την ανάρτηση αλλαγών στην παρούσα Πολιτική Απορρήτου που δεν επηρεάζουν σημαντικά τη χρήση ή την αποκάλυψη των προσωπικών σας πληροφοριών σημαίνει ότι αποδέχεστε τις εν λόγω αλλαγές.

Τη συγκατάθεσή σας

Ενημερώσαμε την Πολιτική Απορρήτου μας για να σας παρέχουμε πλήρη διαφάνεια σχετικά με το τι ρυθμίζεται όταν επισκέπτεστε τον ιστότοπό μας και πώς χρησιμοποιείται. Με τη χρήση του Izla Shopping, την εγγραφή ενός λογαριασμού ή την πραγματοποίηση μιας αγοράς, συναινείτε στην Πολιτική Απορρήτου μας και συμφωνείτε με τους όρους της.

Σύνδεσμοι σε άλλους ιστότοπους

Η παρούσα Πολιτική Απορρήτου ισχύει μόνο για τις Υπηρεσίες. Οι Υπηρεσίες ενδέχεται να περιέχουν συνδέσμους προς άλλους ιστότοπους που δεν λειτουργούν ή δεν ελέγχονται από την Izla Shopping. Δεν είμαστε υπεύθυνοι για το περιεχόμενο, την ακρίβεια ή τις απόψεις που εκφράζονται σε αυτές τις ιστοσελίδες και αυτές οι ιστοσελίδες δεν ερευνώνται, παρακολουθούνται ή ελέγχονται από εμάς ως προς την ακρίβεια ή την πληρότητά τους. Να θυμάστε ότι όταν χρησιμοποιείτε έναν σύνδεσμο για να μεταβείτε από τις Υπηρεσίες σε έναν άλλο ιστότοπο, η Πολιτική απορρήτου μας δεν ισχύει πλέον. Η περιήγησή σας και η αλληλεπίδρασή σας σε οποιονδήποτε άλλο ιστότοπο, συμπεριλαμβανομένων εκείνων που έχουν σύνδεσμο στην πλατφόρμα μας, υπόκειται στους κανόνες και τις πολιτικές του εν λόγω ιστότοπου. Αυτά τα τρίτα μέρη ενδέχεται να χρησιμοποιούν τα δικά τους cookies ή άλλες μεθόδους για τη συλλογή πληροφοριών σχετικά με εσάς.

Cookies

Η Izla Shopping χρησιμοποιεί “Cookies” για να αναγνωρίζει τις περιοχές του ιστότοπού μας που έχετε επισκεφθεί. Το cookie είναι ένα μικρό κομμάτι δεδομένων που αποθηκεύεται στον υπολογιστή ή την κινητή συσκευή σας από το πρόγραμμα περιήγησης ιστού. Χρησιμοποιούμε Cookies για να βελτιώσουμε την απόδοση και τη λειτουργικότητα του ιστότοπού μας, τα οποία όμως δεν είναι απαραίτητα ως προς τη χρήση τους. Ωστόσο, χωρίς αυτά τα cookies, ορισμένες λειτουργίες, όπως τα βίντεο, ενδέχεται να μην είναι διαθέσιμες ή θα πρέπει να εισάγετε τα στοιχεία σύνδεσής σας κάθε φορά που επισκέπτεστε τον ιστότοπο, καθώς δεν θα είμαστε σε θέση να θυμόμαστε ότι είχατε συνδεθεί προηγουμένως. Τα περισσότερα προγράμματα περιήγησης ιστού μπορούν να ρυθμιστούν ώστε να απενεργοποιούν τη χρήση των Cookies. Ωστόσο, εάν απενεργοποιήσετε τα Cookies, ενδέχεται να μην μπορείτε να έχετε σωστή ή καθόλου πρόσβαση στις λειτουργίες του ιστότοπού μας. Ποτέ δεν τοποθετούμε πληροφορίες προσωπικής ταυτοποίησης στα Cookies.

Αποκλεισμός και απενεργοποίηση των cookies και παρόμοιων τεχνολογιών

Όπου κι αν βρίσκεστε, μπορείτε επίσης να ρυθμίσετε το πρόγραμμα περιήγησής σας ώστε να μπλοκάρει τα cookies και παρόμοιες τεχνολογίες, αλλά αυτή η ενέργεια μπορεί να μπλοκάρει τα βασικά μας cookies και να εμποδίσει τη σωστή λειτουργία του ιστοτόπου μας και ενδέχεται να μην μπορείτε να χρησιμοποιήσετε πλήρως όλες τις λειτουργίες και τις υπηρεσίες του. Θα πρέπει επίσης να γνωρίζετε ότι ενδέχεται να χάσετε ορισμένες αποθηκευμένες πληροφορίες (π.χ. αποθηκευμένα στοιχεία σύνδεσης, προτιμήσεις του ιστότοπου) εάν μπλοκάρετε τα cookies στο πρόγραμμα περιήγησής σας. Διαφορετικά προγράμματα περιήγησης σας παρέχουν διαφορετικούς ελέγχους. Η απενεργοποίηση ενός cookie ή μιας κατηγορίας cookie δεν διαγράφει το cookie από το πρόγραμμα περιήγησής σας, θα πρέπει να το κάνετε αυτό μόνοι σας μέσα από το πρόγραμμα περιήγησής σας, θα πρέπει να επισκεφθείτε το μενού βοήθειας του προγράμματος περιήγησής σας για περισσότερες πληροφορίες.

Υπηρεσίες Remarketing

Χρησιμοποιούμαι υπηρεσίες remarketing. Τί είναι Remarketing? Στο ψηφιακό μάρκετινγκ, το remarketing (ή retargeting) είναι η πρακτική της προβολής διαφημίσεων στο διαδίκτυο σε άτομα που έχουν ήδη επισκεφθεί τον ιστότοπό σας. Επιτρέπει στην εταιρεία σας να φαίνεται ότι “ακολουθεί” τους ανθρώπους στο διαδίκτυο, προβάλλοντας διαφημίσεις στους ιστότοπους και τις πλατφόρμες που χρησιμοποιούν περισσότερο.

Στοιχεία πληρωμών

Όσον αφορά οποιαδήποτε στοιχεία πιστωτικής κάρτας ή άλλα στοιχεία επεξεργασίας πληρωμών που μας έχετε παράσχει, δεσμευόμαστε ότι αυτές οι εμπιστευτικές πληροφορίες θα αποθηκεύονται με τον ασφαλέστερο δυνατό τρόπο.

Απόρρητο για παιδιά

Δεν απευθυνόμαστε σε άτομα κάτω των 13 ετών. Δεν συλλέγουμε εν γνώσει μας προσωπικά αναγνωρίσιμες πληροφορίες από άτομα κάτω των 13 ετών. Εάν είστε γονέας ή κηδεμόνας και γνωρίζετε ότι το παιδί σας μας έχει γνωστοποιήσει Προσωπικά Δεδομένα, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας. Εάν αντιληφθούμε ότι έχουμε συλλέξει Προσωπικά Δεδομένα από οποιονδήποτε κάτω των 13 ετών χωρίς επαλήθευση της γονικής συγκατάθεσης, λαμβάνουμε μέτρα για να αφαιρέσουμε τις πληροφορίες αυτές από τους διακομιστές μας.

Αλλαγές στην Πολιτική Απορρήτου μας

Ενδέχεται να αλλάξουμε την Υπηρεσία και τις πολιτικές μας και ενδέχεται να χρειαστεί να προβούμε σε αλλαγές στην παρούσα Πολιτική απορρήτου, ώστε να αντικατοπτρίζει με ακρίβεια την Υπηρεσία και τις πολιτικές μας. Unless otherwise required by law, we will notify you (for example, through our Service) before we make changes to this Privacy Policy and give you an opportunity to review them before they go into effect. Στη συνέχεια, εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε την Υπηρεσία, θα δεσμεύεστε από την ενημερωμένη Πολιτική Απορρήτου. Εάν δεν θέλετε να συμφωνήσετε με την παρούσα ή οποιαδήποτε ενημερωμένη Πολιτική Απορρήτου, μπορείτε να διαγράψετε τον λογαριασμό σας.

Υπηρεσίες τρίτων

Ενδέχεται να εμφανίζουμε, να συμπεριλαμβάνουμε ή να καθιστούμε διαθέσιμο περιεχόμενο τρίτων (συμπεριλαμβανομένων δεδομένων, πληροφοριών, εφαρμογών και άλλων υπηρεσιών προϊόντων) ή να παρέχουμε συνδέσμους σε ιστότοπους ή υπηρεσίες τρίτων (“Υπηρεσίες τρίτων”).

Αναγνωρίζετε και συμφωνείτε ότι η Izla Shopping δεν είναι υπεύθυνη για οποιεσδήποτε υπηρεσίες τρίτων, συμπεριλαμβανομένης της ακρίβειας, της πληρότητας, της επικαιρότητας, της εγκυρότητας, της συμμόρφωσης με τα πνευματικά δικαιώματα, της νομιμότητας, της ευπρέπειας, της ποιότητας ή οποιασδήποτε άλλης πτυχής τους. Η Izla Shopping δεν αναλαμβάνει και δεν θα έχει καμία ευθύνη ή υποχρέωση έναντι εσάς ή οποιουδήποτε άλλου προσώπου ή οντότητας για οποιεσδήποτε Υπηρεσίες Τρίτων.

Οι Υπηρεσίες τρίτων μερών και οι σύνδεσμοι προς αυτές παρέχονται αποκλειστικά ως διευκόλυνσή σας και η πρόσβαση και η χρήση τους γίνεται αποκλειστικά με δική σας ευθύνη και σύμφωνα με τους όρους και τις προϋποθέσεις των εν λόγω τρίτων μερών.

Facebook Pixel

Το pixel του Facebook είναι ένα εργαλείο ανάλυσης που σας επιτρέπει να μετράτε την αποτελεσματικότητα της διαφήμισής σας κατανοώντας τις ενέργειες που κάνουν οι χρήστες στον ιστότοπό σας. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το pixel για να: Βεβαιωθείτε ότι οι διαφημίσεις σας εμφανίζονται στα σωστά άτομα. Το pixel του Facebook μπορεί να συλλέγει πληροφορίες από τη συσκευή σας όταν χρησιμοποιείτε την υπηρεσία. Το pixel του Facebook συλλέγει πληροφορίες που τηρούνται σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου του.

Τεχνολογίες ανίχνευσης

 • Google Maps API

  Το Google Maps API είναι ένα ισχυρό εργαλείο που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τη δημιουργία ενός προσαρμοσμένου χάρτη, ενός χάρτη με δυνατότητα αναζήτησης, λειτουργίες check-in, εμφάνιση ζωντανών δεδομένων που συγχρονίζονται με την τοποθεσία, σχεδιασμό διαδρομών ή δημιουργία ενός mashup, για να αναφέρουμε μόνο μερικά.Το Google Maps API μπορεί να συλλέγει πληροφορίες από εσάς και από τη Συσκευή σας για λόγους ασφαλείας.Το Google Maps API συλλέγει πληροφορίες που τηρούνται σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου του. Translated with www.
 • Cookies

  Χρησιμοποιούμε Cookies για να βελτιώσουμε την απόδοση και τη λειτουργικότητα της ιστοσελίδας μας, αλλά δεν είναι απαραίτητα για τη χρήση τους. Ωστόσο, χωρίς αυτά τα cookies, ορισμένες λειτουργίες, όπως τα βίντεο, ενδέχεται να μην είναι διαθέσιμες ή θα πρέπει να εισάγετε τα στοιχεία σύνδεσής σας κάθε φορά που επισκέπτεστε την ιστοσελίδα, καθώς δεν θα είμαστε σε θέση να θυμόμαστε ότι είχατε συνδεθεί προηγουμένως.
 • Τοπική αποθήκευση

  Η τοπική αποθήκευση, γνωστή και ως αποθήκευση DOM, παρέχει στις εφαρμογές ιστού μεθόδους και πρωτόκολλα για την αποθήκευση δεδομένων από την πλευρά του πελάτη. Η αποθήκευση στον ιστό υποστηρίζει τη μόνιμη αποθήκευση δεδομένων, παρόμοια με τα cookies, αλλά με σημαντικά αυξημένη χωρητικότητα και χωρίς να αποθηκεύονται πληροφορίες στην επικεφαλίδα αίτησης HTTP.
 • Συνεδρίες

  χρησιμοποιεί τις “συνεδρίες” για τον εντοπισμό των περιοχών του ιστότοπού μας που έχετε επισκεφθεί. Μια συνεδρία είναι ένα μικρό κομμάτι δεδομένων που αποθηκεύεται στον υπολογιστή ή την κινητή συσκευή σας από το πρόγραμμα περιήγησης ιστού.

Πληροφορίες σχετικά με τον Γενικό Κανονισμό Προστασίας Δεδομένων (GDPR)

Ενδέχεται να συλλέγουμε και να χρησιμοποιούμε πληροφορίες από εσάς εάν είστε από τον Ευρωπαϊκό Οικονομικό Χώρο (ΕΟΧ), και σε αυτό το τμήμα της Πολιτικής Απορρήτου μας θα εξηγήσουμε ακριβώς πώς και γιατί συλλέγονται αυτά τα δεδομένα, και πώς διατηρούμε αυτά τα δεδομένα υπό προστασία από την αναπαραγωγή τους ή τη χρήση τους με λάθος τρόπο.

Τι είναι GDPR?

Ο GDPR είναι ένας νόμος για την προστασία της ιδιωτικής ζωής και των δεδομένων σε επίπεδο ΕΕ που ρυθμίζει τον τρόπο με τον οποίο τα δεδομένα των κατοίκων της ΕΕ προστατεύονται από τις εταιρείες και ενισχύει τον έλεγχο που έχουν οι κάτοικοι της ΕΕ επί των προσωπικών τους δεδομένων.

Ο GDPR αφορά κάθε εταιρεία που δραστηριοποιείται παγκοσμίως και όχι μόνο τις επιχειρήσεις που εδρεύουν στην ΕΕ και τους κατοίκους της ΕΕ. Τα δεδομένα των πελατών μας είναι σημαντικά ανεξάρτητα από το πού βρίσκονται, γι’ αυτό και έχουμε εφαρμόσει τους ελέγχους του GDPR ως το βασικό μας πρότυπο για όλες τις δραστηριότητές μας παγκοσμίως.

Τι είναι τα προσωπικά δεδομένα;

Οποιαδήποτε δεδομένα που αφορούν ένα αναγνωρίσιμο ή ταυτοποιημένο άτομο. Ο GDPR καλύπτει ένα ευρύ φάσμα πληροφοριών που θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν μόνες τους ή σε συνδυασμό με άλλες πληροφορίες για την ταυτοποίηση ενός προσώπου. Τα προσωπικά δεδομένα εκτείνονται πέρα από το όνομα ή τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ενός ατόμου. Ορισμένα παραδείγματα περιλαμβάνουν οικονομικές πληροφορίες, πολιτικές απόψεις, γενετικά δεδομένα, βιομετρικά δεδομένα, διευθύνσεις IP, φυσική διεύθυνση, σεξουαλικό προσανατολισμό και εθνικότητα.

Οι αρχές προστασίας προσωπικών δεδομένων περιλαμβάνουν απαιτήσεις όπως:

 • Τα δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα που συλλέγονται πρέπει να υποβάλλονται σε επεξεργασία με δίκαιο, νόμιμο και διαφανή τρόπο και να χρησιμοποιούνται μόνο με τρόπο που ένα άτομο θα ανέμενε εύλογα.
 • Τα δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα θα πρέπει να συλλέγονται μόνο για την εκπλήρωση ενός συγκεκριμένου σκοπού και θα πρέπει να χρησιμοποιούνται μόνο για αυτόν τον σκοπό. Οι οργανισμοί πρέπει να προσδιορίζουν τον λόγο για τον οποίο χρειάζονται τα προσωπικά δεδομένα όταν τα συλλέγουν.
 • Τα δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα δεν θα πρέπει να διατηρούνται περισσότερο από όσο είναι απαραίτητο για την εκπλήρωση του σκοπού τους.
 • Τα άτομα που καλύπτονται από τον GDPR έχουν δικαίωμα πρόσβασης στα προσωπικά τους δεδομένα. Μπορούν επίσης να ζητήσουν αντίγραφο των δεδομένων τους και να ενημερώσουν, να διαγράψουν, να περιορίσουν ή να μεταφέρουν τα δεδομένα τους σε άλλον οργανισμό.

Γιατί είναι σημαντικός ο GDPR;

Ο GDPR προσθέτει ορισμένες νέες απαιτήσεις σχετικά με τον τρόπο με τον οποίο οι εταιρείες θα πρέπει να προστατεύουν τα προσωπικά δεδομένα των ατόμων που συλλέγουν και επεξεργάζονται. Αυξάνει επίσης το διακύβευμα της συμμόρφωσης με την αύξηση της επιβολής και την επιβολή μεγαλύτερων προστίμων σε περίπτωση παραβίασης. Πέρα από αυτά τα γεγονότα, είναι απλά το σωστό. Στο Izla Shopping πιστεύουμε ακράδαντα ότι το απόρρητο των δεδομένων σας είναι πολύ σημαντικό και έχουμε ήδη εφαρμόσει σταθερές πρακτικές ασφάλειας και απορρήτου που υπερβαίνουν τις απαιτήσεις αυτού του νέου κανονισμού.

Individual Data Subject’s Rights – Data Access, Portability and Deletion

Δεσμευόμαστε να βοηθήσουμε τους πελάτες μας να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις του GDPR για τα δικαιώματα των υποκειμένων των δεδομένων. Η Izla Shopping επεξεργάζεται ή αποθηκεύει όλα τα προσωπικά δεδομένα σε πλήρως ελεγμένους, συμβατούς με την DPA προμηθευτές. Αποθηκεύουμε όλες τις συνομιλίες και τα προσωπικά δεδομένα για έως και 6 χρόνια, εκτός εάν ο λογαριασμός σας διαγραφεί. Στην περίπτωση αυτή, διαθέτουμε όλα τα δεδομένα σύμφωνα με τους Όρους Παροχής Υπηρεσιών και την Πολιτική Απορρήτου, αλλά δεν θα τα διατηρήσουμε για διάστημα μεγαλύτερο των 60 ημερών.

Γνωρίζουμε ότι αν εργάζεστε με πελάτες από την ΕΕ, πρέπει να είστε σε θέση να τους παρέχετε τη δυνατότητα πρόσβασης, ενημέρωσης, ανάκτησης και διαγραφής προσωπικών δεδομένων. Σας καταλαβαίνουμε! Από την αρχή δημιουργήσαμε την υπηρεσία αυτοεξυπηρέτησης και πάντα σας δίναμε πρόσβαση στα δεδομένα σας και στα δεδομένα των πελατών σας. Η ομάδα υποστήριξης πελατών μας είναι εδώ για να σας απαντήσει σε οποιεσδήποτε ερωτήσεις μπορεί να έχετε σχετικά με την εργασία με το API.

Κάτοικοι της Καλιφόρνιας

Ο νόμος περί απορρήτου των καταναλωτών της Καλιφόρνιας (CCPA) απαιτεί από εμάς να γνωστοποιούμε τις κατηγορίες των προσωπικών πληροφοριών που συλλέγουμε και τον τρόπο με τον οποίο τις χρησιμοποιούμε, τις κατηγορίες των πηγών από τις οποίες συλλέγουμε προσωπικές πληροφορίες και τα τρίτα μέρη με τα οποία τις μοιραζόμαστε, τα οποία έχουμε εξηγήσει παραπάνω.

Είμαστε επίσης υποχρεωμένοι να κοινοποιούμε πληροφορίες σχετικά με τα δικαιώματα που έχουν οι κάτοικοι της Καλιφόρνιας βάσει της νομοθεσίας της Καλιφόρνιας. Μπορείτε να ασκήσετε τα ακόλουθα δικαιώματα:

 • Δικαίωμα γνώσης και πρόσβασης. Μπορείτε να υποβάλετε ένα επαληθεύσιμο αίτημα για πληροφορίες σχετικά με: (2) τους σκοπούς για τους οποίους συλλέγουμε ή χρησιμοποιούμε κατηγορίες προσωπικών πληροφοριών, (3) τις κατηγορίες πηγών από τις οποίες συλλέγουμε προσωπικές πληροφορίες και (4) συγκεκριμένα στοιχεία προσωπικών πληροφοριών που έχουμε συλλέξει για εσάς.
 • Δικαίωμα ισότιμης εξυπηρέτησης. Δεν θα κάνουμε διακρίσεις εις βάρος σας εάν ασκήσετε τα δικαιώματά σας στην προστασία της ιδιωτικής ζωής.
 • Δικαίωμα για διαγραφή. Μπορείτε να υποβάλετε ένα επαληθεύσιμο αίτημα για το κλείσιμο του λογαριασμού σας και εμείς θα διαγράψουμε τις προσωπικές πληροφορίες που έχουμε συλλέξει σχετικά με εσάς.
 • Ζητήστε από μια επιχείρηση που πωλεί τα προσωπικά δεδομένα ενός καταναλωτή, να μην πωλεί τα προσωπικά δεδομένα του καταναλωτή.

Εάν υποβάλετε αίτημα, έχουμε ένα μήνα για να σας απαντήσουμε. Εάν θέλετε να ασκήσετε οποιοδήποτε από αυτά τα δικαιώματα, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας.

Δεν πωλούμε τις προσωπικές πληροφορίες των χρηστών μας.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με αυτά τα δικαιώματα, επικοινωνήστε μαζί μας.

Νόμος της Καλιφόρνιας για την προστασία του ηλεκτρονικού απορρήτου (CalOPPA)

Η CalOPPA απαιτεί από εμάς να γνωστοποιούμε τις κατηγορίες Προσωπικών Πληροφοριών που συλλέγουμε και τον τρόπο με τον οποίο τις χρησιμοποιούμε, τις κατηγορίες των πηγών από τις οποίες συλλέγουμε Προσωπικές Πληροφορίες και τα τρίτα μέρη με τα οποία τις μοιραζόμαστε, τα οποία έχουμε εξηγήσει παραπάνω.

Οι χρήστες του CalOPPA έχουν τα ακόλουθα δικαιώματα:

 • Δικαίωμα γνώσης και πρόσβασης. Μπορείτε να υποβάλετε ένα επαληθεύσιμο αίτημα για πληροφορίες σχετικά με: (2) τους σκοπούς για τους οποίους συλλέγουμε ή χρησιμοποιούμε κατηγορίες προσωπικών πληροφοριών, (3) τις κατηγορίες πηγών από τις οποίες συλλέγουμε προσωπικές πληροφορίες και (4) συγκεκριμένα στοιχεία προσωπικών πληροφοριών που έχουμε συλλέξει για εσάς.
 • Δικαίωμα ισότιμης εξυπηρέτησης. Δεν θα κάνουμε διακρίσεις εις βάρος σας εάν ασκήσετε τα δικαιώματά σας στην προστασία της ιδιωτικής ζωής.
 • Δικαίωμα για διαγραφή. Μπορείτε να υποβάλετε ένα επαληθεύσιμο αίτημα για το κλείσιμο του λογαριασμού σας και εμείς θα διαγράψουμε τις προσωπικές πληροφορίες που έχουμε συλλέξει σχετικά με εσάς.
 • Δικαίωμα να ζητήσετε από μια επιχείρηση που πωλεί τα προσωπικά δεδομένα ενός καταναλωτή να μην πωλήσει τα προσωπικά δεδομένα του καταναλωτή.

Εάν υποβάλετε αίτημα, έχουμε ένα μήνα για να σας απαντήσουμε. Εάν θέλετε να ασκήσετε οποιοδήποτε από αυτά τα δικαιώματα, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας.

Δεν πωλούμε τις προσωπικές πληροφορίες των χρηστών μας.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με αυτά τα δικαιώματα, επικοινωνήστε μαζί μας.

Επικοινωνήστε μαζί μας

Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας αν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις.

 • Με Email: info@izla.gr
 • Μέσω τηλεφώνου: +302671083176
 • Πατώντας το Link: https://izla.gr/contact-us/
 • Στην διεύθυνση: https://izla.gr/contact-us/